CRATOS’TAN AİLE GECESİ

    Cratos Premium Hotel geleneksel haline gelen ‘’Personel Gecesi’’ 18 Ocak  tarihinde düzenlendı, başarılı geçen yılın ardından turizmciler ve aileleri gönüllerince eğlendi. 2019 yılı Cratos Premium Hotel  için hedeflerin üzerinde bir başarıyla tamamlanmanın ardından , 2020’ye motive ile girmenin mutluluğunun yaşadılar.

    Otelin tüm birim personelinin katıldığı gecenin başında konuşma yapan Cratos Premium Hotel Genel Müdürü Hulusi Bediz, ‘’Bu sene önceki senelerden size daha çok teşekkür etmem gerektığını bilyorum’’ sözleri ile başladı. ‘’ 2019 yılında yaptığımız renovasyon çalışmalara  rağmen ,dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimiz en iyi şekilde ağırladık.  Geçtığımız yıl hedeflerinin kat ve kat uzerinde ulaştık  ve 2018 yılının başarısını yenilenmiştık, bu başarısı yakalaması muazzam birşey ‘’ diye konuştu.

    10 yılına özel hazırlanan video büyük beğeni topladı, gösterimin ardından 5 yılını dolduran personele başarı plaketleri verildi. Kuzey Kıbrıs sahnelerin güçlü sesi Serap Sayar ve orkestrası eşliğinde sevdikleriyle bir araya gelen Cratos Premium çalışanları dans ederek koca bir dönemin yorgunluğu attığı gecede , zengin hediyelerin yer aldığı geleneksel piyango çekilişi ile noktalandı. Son derece keyifli ve eğlenceli geçen gecede Cratos Premium ailesi gönüllerince  eğlendi.

    22 Şubat 2020, Cumartesi
    Paylaş

    İletişimde Kalalım

    Size özel ayrıcalıklar hakkında daha fazla bilgi için e-bültenimize kayıt olun.