VOLKAN KONAK RÜZGARI!

HERGÜN BİR BAYRAM GİBİ YAŞAYIN 
Volkan Konak Bayramın Arefe Günü Cumartesi gecesi Cratos Premium Hotel’de muhteşem bir konser verdi. 
Geniş repertuarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile sahneden hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Volkan Konak, şarkı aralarında seslendirdiği şiirler ile hayranlarından tam not aldı. Nobel Balo Salonunu dolduran yaklaşık 1500 kişinin hep bir ağızdan eşlik ettiği sanatçı, bir bir ardına sevilen şarkılarını seslendirdi. İki saati aşkın süre sahnede kalan ünlü sanatçı, hayranlarından bol bol alkış aldı. Sevilen Karadeniz şarkılarının yanı sıra bir çok anonim eser ve Türk sanat müziğinden parçalar da seslendiren Volkan Konak sahnede anlattığı komik anıları ve fıkraları ile de izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Hayranlarıyla sahneden ara ara sohbet te eden Konak, "Biz konserimize gelenlerin kıyafetine, rengine, ırkına falan bakmayız, sadece gözlerine bakıp insan olarak değer veririz" dedi. Karadeniz türkülerini seslendirirken yaptığı dans ile de büyük ilgi çeken sanatçı Bayram Konseri gerçekleştirdiği performans ile izleyenlerden tam not aldı. 
KALICI ESERLER BIRAKMAYA ÇALIŞIYORUM 
Yeni projelerimiz var.Eylülde başlıyoruz nasipseşu an notalarını yazmaktayım.Çok güzel eserler bulduk.Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım.Altan Çetin 3 tane eser hazırladı bu albümde kendi bedenime ve kimyama uygun eserlerle çalışmaktan çok mutluyum.İnşallah 2018 sonunda albüme giriyoruz.Kalıcı eserler yapmaya çalışıyorum yeni albümümde en az Üç kalıcı eserim olucak.

İZOLE ŞEKİLDE YAŞIYORUM
Spor yapıyorum kendime zaman ayırıyorum ağaçlarla kuşlarla böceklerle ilgileniyorum. Ramazanda çalışmadım spora ağırlık verdim Yurt dışında dolaştım çocuklarım avrupadaydı onları aldım geldim Eylül Onbeşe kadar nonstop çalışmaya devam edeceğim dedi.

SANATIN İŞLEVİ SEVGİ TOHUMLARI EKMEKTİR
İnsanlarımıza sevgi neşe umut pompalamaya devam edeceğiz .Bazı meslek grupları insanları bir yumurta gibi tokuştursada biz bir anne şevkatiyle insanlarımızı kucaklıyoruz.
ÇAMAŞIRLARIMIZ AYNI GÜNEŞTE KURUYOR
Biz neden kavga ediyoruz.Sevgiden bahsedelim kimsenin duygularına basmadan dostluk ve paylaşımlardan bahsedelim.Benim en çok sevdiğim sözümdür çamaşırlarımız aynı güneşte kuruyor.
BİZ RUHUMUZU MEZARLIKLARLA TERBİYE EDEN İNSANLARDANIZ
Memleketim benim olmassa olmazımdır.Oraya gidip arınıyorumyıkanıyorum kendimi eleştiriyorum özüme dönüyorum mezarlarımıza gidiyorum.Biz ruhumuzu mezarlıklardan terbiye eden insanlarız.İnsanlar büyük şehirlerde kendilerini bir ilizyona bir evcilik oyununa kaptırıyorlar oysa bizler memleketimizde bir yerden bir yere giderken hep mezarlıkların önünden geçeriz .Oralarda titreyip kendime geliyorum dedi.

3 Ocak 2019, Perşembe
Paylaş

İletişimde Kalalım

Size özel ayrıcalıklar hakkında daha fazla bilgi için e-bültenimize kayıt olun.